Fattigare men ändå rikare

I dag har vi varit på banken och fixat det sista med papprena inför lägenhetsköpet. Usch så mycket papper att skriva under, man blir ju lite nervös för det känns som att man har noll koll på vad man skriver under på.
Nä men mycket papper blir det 🙂

Jag skaffade mig även lite fler vuxenpoäng när jag också ordnade till mitt pensionssparande.

Efter bankbesöket hade jag en klipptid så nu har jag lugg och ser igen:) Så skönt men nu ska jag bara tvätta och fixa till det lite själv. Det blev lite upp-, och urklippt och hon klippte bara topparna på längden då jag försöker att spara ut håret igen. Vi får väl se hur länge jag orkar spara denna gång innan jag klipper av det igen 🙂
Isabella och G kom till salongen för att träna Isabella lite så vi kanske någongång kan få henne att klippa sig där. Hon tittade på mig i stolen, klappade hunden och lekte med en docka som fanns där men hon skulle inte klippa sig sa hon. Efter några gånger kanske hon ändrar sig, vem vet?! Inget bråk i dag i alla fall.

Nu ska jag snart i väg på ett vattengympapass, jag ska ta igen det passet som jag missade när jag var sjuk. G är ledig och det är såååå skönt och då får man passa på att göra sådana saker!
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Join the Conversation

4 Comments

  1. Vad fin du blev, alltid skönt att få bli lite ompysslad med en klippning!
    Känner sig alltid så fräsch när man varit där!
    Hoppas vattengympan går bra och att ni får en mysig kväll tillsammans!
    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *