Skål!

I dag har vi två saker att skåla för och självklart så skålar vi i alkoholfritt bubbel! Skål nummer ett är för att vi från och med i dag är bostadsrättsägare och skål nummer två är för att allt nu äntligen är klart med min anställning. Det är ju allt lite trögt och krångligt i myndigheten men nu blir jag kvar på trafiken och det känns sååå skönt!!

I kväll blev det vattengympa med Sofi som vanligt på måndagar, skönt att känna sig lite lätt för en stund 🙂 men mindre kul att sitta i bilköerna som Stockholm bjöd på idag 🙁

I morgon ska vi till bm och lyssna på bebisen. Håll tummarna för att den har vänt sig rätt nu!!!! Jag vill inte vara med om vändningsförsök och jag vill inte vara med om kejsarsnitt. Fast jag vill heller inte föda så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur denna situation…Hm! Det är nog bara att gilla läget… Tänk i morgon går vi in i vecka 34! Ojojoj!

Join the Conversation

2 Comments

    1. Tack men vi får se nästa vecka nu istället så fotsätt att hålla tummarna 🙂
      kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *