Vilken dag…

Jag kom aldrig till barnmorskan i morse. Jag gav upp efter 2½ timmes försök att ta mig dit, helt sjukt men det är ju samma lika för alla! Totalt kaos! I morgon bitti vid 5 har jag lovat att skjutsa Gs syster in till stan, hon ska ut och resa. Då ska jag väl inte fastna i några köer förhoppningsvis och sedan tänker jag ta bilen direkt till jobbet… I morgon ska det bara flyta för min del!!!

I kväll har jag och Isabella bakat med playdoolera. Annars har vi nog mest tjafsat i dag med trots och annat, suck! Jag är helt slut efter denna dag och eftersom jag ska upp extremt tidigt i morgon så ska jag nu hoppa ner i sängen och lägga huvudet på kudden så jag orkar med morgondagen!

Hoppas ni haft en bra tisdag och sluppit totalt kaos i kollektiv- och biltrafiken!

Isabella bakar kakor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *