En ny vecka

Dags för en ny vecka igen, även denna är full med roligheter!

I dag har jag haft ett bra utvecklingssamtal med min chef, lönen blir man väl aldrig nöjd med men det blev en höjning i alla fall 🙂 I dag började min vikarie som jag nu ska lära allt jag kan…Efter lunch åkte jag och G till barnmorskan och mätte magen, lyssnade på bebisen och pratade lite om förlossningstankar. Hjärtslagen låg på 140 idag så enligt skrocklistan så går det ju inte att avgöra om det är en flicka eller pojke som ligger där inne. Jag är såååå nyfiken nu!! Men den får gärna stanna inne i magen 3 veckor till i alla fall.

Efter besöket hos barnmorskan åkte G till jobbet och jag hämtade Isabella lite tidigare från dagis. Vi åkte hem och åt mellis och Isabella hjälpte mig att sätta våra nya vårblommor i krukor till köksfönstret. Det blev lite vårigt här hemma och det känns skönt för nu är jag så trött på snön och hoppas att den fortsätter att smälta.

I kväll har Isabella och jag lagat raggmunk till middag men det gick sådär för Isabella fick något akut krambehov och laga raggmunk med 1 arm som jag dessutom inte ens lagat sedan hemkunskapen på högstadiet var inte det enklaste. Men gott blev det trots allt och kramar är ju alltid mysigt!

Efter middagen tittade vi lite på Musses klubbhus och sedan tog vi ett bad. Jag, elefanten själv kom fortfarande ner och ur badkaret 🙂

Hoppas ni också haft en bra start på den nya veckan!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad fina blommor! Blir genast lite mera vår känsla kan jag tänka mej!
    Vad gott med raggmunk det var länge sedan man åt, men minns att jag gillade det! Här är snön nästan borta nu så skönt!
    Hoppas ni får en härlig dag imorgon!

    Många kramar på er från oss!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *