Underbara, älskade lilla unge

I dag när jag kom till dagis och hämtade Isabella blev två fröknar från avdelningen bredvid väldigt förvånade. Isabella hade nämligen gått runt i dag och sagt att hon fått en lillasyster… 🙂 Vad har hon fått det i från???? Knasiga lilla unge!!

I går såg Isabella cykeln i reklambladet som hon i nästan 1 år spanat in, provat och velat ha varje gång vi handlat på Coop och sa “Köpa den?” Nja svarade jag vi får se, vi måste mäta dig först för att se om du kan ha den. Isabella kom direkt med måttbandet och höll på att mäta sig och pratade om cykeln hela kvällen.
I kväll kom Jennie förbi på middag och då berättade Isabella för Jennie att påskharen skulle köpa den rosa cykeln till henne. Va?? Vad får hon allt i från???

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hahhaha hon är för skön! Sötaste Isabella!
    Får hålla tummarna för att påskharen kommer med cykeln!
    Hoppas ni haft en mysig kväll!

    Massa kramar..@——–

  2. Hi hi vilken buse;)ja vad får de allt ifrån,kram till er sv:nej nej jag ska inte skrämmas haha vissa dagar är man tröttare än andra och med fler barn så krävs det så mkt energi från mamman:)

  3. Haha, ja dom är inte dum!! Nova har spanat in samma cyckel. Hon har sett på Lotto och då får ju hon en cyckel av sin pappa så då tycker Nova att hon också ska f¨å en av sin pappa 🙂 Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *