Torsdag

I dag hämtade jag en glad men hostig liten dam på dagis. Den dagisfröken som kom och mötte mig med Isabella i kapprummet var nog lite less på snoriga och hostiga barn i dag för hon var på mig direkt om Isabellas hosta. Isabella hade tydligen inte kunnat vila någon bra middag för att hon hostat men hon hade ätit okej och dom har ju inte ringt efter mig eller G i dag så det kan ju inte ha varit så allvarligt. Men det känns som att jag inte vågar lämna henne på dagis i morgon så G är hemma på förmiddagen och jag går hem vid lunch så får Isabella försöka att bli frisk från hostan. Jag är inte en sådan förälder som kan “testa” att lämna henne på dagis när hon mår lite halvrisigt utan har henne hellre hemma. Nu sover hon och hon hostar en hel del så beslutet om att vara hemma i morgon känns helt rätt.

Isabella har hela eftermiddagen och kvällen tjatat om att hon vill/ska/har fått en lillasyster… Tänk om det kommer en lillebror istället, hoppas hon blir glad i sådana fall också! Isabella berättade att när bebisen kommer så ska man äta middag med den och man ska bada med den 🙂 Söta lilla unge! Det är så roligt att höra henne i mellan åt när hon berättar och förklarar olika saker.

Igår när jag hämtade Isabella sken solen & gissa om hon blev glad när jag hade med mig hennes solbrillor 🙂 Men det var tur att solen tittade fram i går eftermiddag för jag blev riktigt förbannad när det snöade på morgonen!!

Efter 100 ombyten när vi kom hem i eftermiddags blev det tillslut en randig tjej, en mycket randig tjej. Hon valde tom sin randiga påse att stoppa saker i 🙂

Join the Conversation

1 Comment

  1. 🙁 trist med hosta.. vi har ju det också som du vet.. hoppas hon inte blir sämre som Vilgot blev iaf..

    Haha vad jag skrattade när hon sagt på dagis att hon fått en lillasyster 🙂 roliga ungar har vi!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *