En bra dag

I dag tog jag och Oliver med oss några muffins och åkte till mitt jobb och hälsade på. Jag tog med mig en matlåda också så det blev en lunchdate i lunchrummet och allt kändes som vanligt  förutom att Oliver låg på soffan och snussade.  Oliver skötte sig exemplariskt hela tiden och vi var faktiskt där från 10.30-13.45. Han har gått laget runt och han fick fina presenter.

G är ledig i dag och det är sååå skönt. Tänk en kväll utan att vara själv! Me loves för i kväll kommer Jennie och ska klippa Isabellas hår, hon har fått så långt hår vår lilla prinsessa. Tänk hon som inget hår hade tills hon blev över 1½ nästan och nu växer det värre än ogräs 😉 Det är bara Jennie som får klippa enligt Isabella och jag hoppas att det gäller även nu i kväll när det ska göras också men det kan man ju inte vara allt för säker på HaHa! Själv ska jag få luggen och toppar klippta samt ljusa slingor. Kanske blir det en visning av resultatet här lite senare.

Hoppas ni har en härlig onsdag!

Oliver i sin nya coola mössa som han fick av mina kollegor

Han fick även denna snygga, pimpiga Nike-mysdräkt med gulddetaljer
Han kommer att bli så snygg 😉

Join the Conversation

5 Comments

 1. Vad fina saker lill prinsen fått, gillar verkligen mössan..;)
  Myskläderna var jättefina, han kommer bli ursnygg!
  Hoppas det går bra ikväll med slingor och klippning på er,
  nyfiken på resultatet..;)

  Ha en mysig kväll kramar på er

 2. Åh lilla sötnosen!

  Hoppas ni blir snygga i håret båda två och skönt att du slipper vara själv m nattning o allt annat ikväll!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *