Ett soligt parkbesök

I dag på förmiddagen åkte jag och Isabella själva till Aspuddsparken och busade. Underbart med Mamma-Isabella tid. Det har ju inte blivit så mycket bara hon och jag den senaste månaden av förklarliga skäl utan det är ju oftare hon och pappsen som gjort saker.

Vi gungade, åkte rutschkana, gjorde sandkakor, hälsade på några av djuren i parken, gungade på draken, klättrade och hoppade på stenarna mm. Isabella älskar verkligen att gunga och mycket fart ska det vara också 😉 Superkul hade vi och ingen av oss ville väl direkt åka hem men magarna började kurra efter pasta och köttbullar så det var bara att åka hem till G och Oliver.

I kväll ska G jobba på en tillställning med bla Kungen, spännande! Han var lite stressad innan han pep i väg lite tidigare till jobbet i dag. Han var nog lite nervös för att spilla vin på kungen HaHa!  Äh kung eller inte, man vill väl inte spilla på någon någonsin.

Hoppas ni har en lika solig onsdag!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Petra: Ja det var jätte mysigt att få lite egentid med Isabella.
  Ja G är sommelier.

  Kram kram

 2. Härligt med lite mamma och dotter tid, låter som ni haft en jättemysig lekstund tillsammans!Ser ut som ni hade toppenväder med!
  Det är så fint där tycker jag!Saknar er så det gör ont i hjärtat..men snart snart så ses vi..;)
  Ska hålla tummarna för Gunnar!..;)

  Kramar på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *