Långhelg

I dag fortsatte vår helg, G har varit ledig sedan i fredags och det är ju så underbart att på söndagen veta att det är en dag kvar på helgen. Det är verkligen underbart med långhelger!
I fredags kom Sofi och Elis över på lekparksbus och vi åt lunch utomhus och hade det jätte mysigt. På eftermiddagen tog jag och Isabella en promenad när det var dags för henne att vila. På kvällen blev det lite shopping av golv till balkongen som vi lade på lördagen, det blev verkligen kanon!
I går regnade det ju mest hela dagen så det blev myspys och i dag har vi varit ute hela dagen och njutit av det fina vädret, även fast det blåste lite kallt idag.
Det har blivit många promenader under helgen faktiskt och det känns ju bra, fast det har ju blivit en hel del smaskens också… 🙂
Stackars Oliver har haft ont i magen i helgen, hoppas att det bara är tillfälligt.

Hoppas er helg varit bra!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Men åh vad nice ni haft och så fint kort på er tillsammans, en rama in bild verkligen!

    sv:Ja precis som på alla andra arbetsplatser måste man kunna hålla ordning. Det är som om jag skulle vara oaktsam med brukarnas tillhörigheter på tex ett demensboende? Skulle få kicken direkt även om det inte är mina huvudsakliga arbetsuppgifter. Men så fort vi kommer till barn och deras prylar så minskar engagemanget? Jäkligt märkligt tycker jag! Ja var där på samtal idag, tog upp det igen och de skulle absolut bli bättre sa de.BRA!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *