Syrener, grilla & magont

Som sagt i dag fortsatte vår helg och vi har i princip varit ute hela dagen. Lekparksbus x 3, promenader, korvgrillning till mellis och tittat och sniffat på doftande syrener är lite från dagens innehåll. Olivers har fortsatt ont i sin lilla mage, tycker så synd om honom. Han pruttar och det luktar riktigt illa i mellanåt. Hoppas att det går över snart, vi gör allt vi kan för att hjälpa honom med bla magmassage, sempers magdroppar, Dr browns nappflaskor mm. Men jag gissar på att det nog mest beror på att jag har försökt att få i gång amningen ordentligt i helgen så han har ammat mer än vanligt och säkert svalt en massa luft. I morgon ska vi till bvc för vägning och mätning och det är även dags för en läkarkontroll.  Ska bli spännande att se hur mycket han har växt, för jag tycker att han blivit så stor redan.

Grillmästaren

Det var smaskens med grillad korv med bröd till mellis

Syrenerna börjar att slå ut nu och det doftar ljuvligt när man går förbi

Isabella snussade gott under vår promenad i dag

Oliver premiärgungade i dag slog det mig i efterhand.
Tänkte inte ens på att han satt i bärselen när jag gungade bredvid Isabella.
Han verkade gilla det i alla fall, precis som övriga familjemedlemmar gör 😉
Isabella kan sitta och gunga i timmar.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Stackars liten Oliver.. magont är ju inget kul 🙁 HOppas det går över snart!

    Viben funkar även som singelvagn till Isabella nu eller? Har ni sålt UJn?

    Kram

  2. Vilken mysig dag med korvgrillning och lek i lekparken!Vet ju varifrån Isabella har ärvt att hon gillar att gunga..;) Kan det var från sin mamma tro?..;) Stackars lilla Oliver som har ont i magen hoppas det går över snart skickar stora krya på dej kramar!! Hoppas det går bra imorgon på Bvc!

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *