Blåsa blubbler

Att blåsa såpbubblor eller som Isabella säger “blåsa blubbler” tycker Isabella är jätte roligt. Titta nu inte för mycket på Isabellas hemska lugg, jag fick äntligen klippa och tog min chans vilket jag inte skulle ha gjort!!! Fy tusan så hon ser ut nu, hon är totalförbjuden att gå ut utan keps, solhatt eller hårspänne HaHa!! Gissa om jag är glad att hon har sommarlov från dagis så man slapp skämmas där också 😉 Så kan det gå… Varför lär jag mig aldrig?!

Join the Conversation

2 Comments

 1. Haha.. ni får komma hem till oss så kanske jag får försöka klippa till den lite. Inte för att det blev perfekt när jag gjorde heller men om det är riktigt illa kanske det blir bättre i alla fall??

 2. Vad roligt hon ser ut att ha! Minns själv
  hur roligt man tyckte bubblorna var!
  Tycker hon är fin i sin lugg ! Du snart
  träffas vi, jag längtar så otroligt mycket
  att få min energi påfylld med världens
  bästa Andersson!

  Trevlig kväll Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *