Nya lekparken

I dag på eftermiddagen promenerade vi ner till den nya lekparken vid Liljeholmskajen och den fick nog mer än godkänt av Isabella. Hon sprang omkring och testade nästan allt och i bland tror jag att hon inte visste vart hon skulle vara för att hon ville vara överallt 🙂 Det var rutschkanor, klätterställningar, stenar, gungor mm. Det är en riktigt bra och fin lekpark så dit kommer vi att gå fler gånger.

Oliver vägrade att ligga i vagnen idag så han har hängt i bärselen nästan hela dagen. Ajajaj min kropp säger jag bara…. På hemvägen fuskade jag och tog bussen uppför backen 🙂 Det var guld värt, fick nog promenad ändå så det räcker tror jag!

I kväll kom G hem tidigt så han och Isabella var ute och cyklade en stund, vi gillar verkligen dessa dagar då han kommer hem tidigare. Men nu jobbar han bara 2 veckor till och sedan har han semester i nästan 5 veckor och det ska verkligen bli kanon!!!

Join the Conversation

5 Comments

 1. Vilka härliga bilder, och vilken underbar lekpark! Modig Isabella är som åker
  på den jättelånga rushelkanan ser riktigt läskig ut!
  Lillkillen är ju ett litet charmtroll han med..;)

  Härligt att det snart är semester för G, vi ser så fram emot att ha er hos oss..!!!

  Kramar

 2. Nya lekparken verkar grym! Får våra häromkring att framstå som löjliga 😉 vill också ha en rolig lekpark!!

  Magmassagen får du lära mej sen… kan vara bra att ha vad det verkar 🙂

  HÅller med dig om att barnen kan dela rum! Inte farligt alls 🙂 Hellre det än att jag ska gå ännu mer på knäna för att ha en större lägenhet.

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *