Doppa fötterna

I lördag åkte vi en sväng till Vejbystrand där min pappa bodde för några år sedan. Vi åkte ner till stranden för att känna på vattnet, det var ju inte jätte varmt direkt så det blir till att vänta ett tag till innan det blir ett premiärdopp för hela kroppen 😉 Men vi badade fötterna, sprang i strandkanten och plockade fina snäckskal. Isabella ville simma och man kunde nästan tro att hon gjort det när vi gick till bilen för kläderna var alldeles blöta. Oliver sov sött i bilstolen på stranden.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad fint det ser ut riktigt härliga sommarbilder!
    Roligt att se dej med på korten också, jättefin klänning.
    Lilleman ser ut att sova skönt!

    Hoppas ni får en fin dag tillsammans!
    Massa kramar från mej till er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *