Helgen i Skåne

Nu är vi hemma igen efter en kanonhelg nere i Skåne. Helgen har bjudit på många härliga skratt, mycket härligt väder och många härliga stunder!

I fredags kväll satt jag och matade Oliver på glasverandan och njöt utav fågelkvitter utan buller från Essingeleden som vi har hemma 🙂 Underbart!

I Lördags tog vi en liten tur in till Ängelholm och sedan vidare till Vejbystrand där vi kände på vattnet nere vid strandkanten.

På eftermiddagen/kvällen hade pappas fru sitt 50 årskalas som blev mycket lyckat trots att vi på fredagen trodde något helt annat när vi såg den igenvuxna trädgården och ett inte allt för trevligt kök på pensionatet där festen skulle hållas. Men jag rensade gladeligen undan lite ogräs i trädgården så att vi åtminstone skulle kunna vistas där ute på grusplanen för spel och lek. Dom övriga hittade köket så det blev ganska bra tillslut. Fast man blir ju så förbannad när någon bara låter ett så fint gammalt hus med en egentligen helt underbar trädgård bara förfalla!! Rummen var i alla fall jätte fina och sängarna var jätte sköna så det var ett plus. Pappa och Carita hyrde pensionatet för festen eftersom dom planerat trädgårdsfesten innan dom visste att dom skulle flytta från sitt hus och ner till Spanien i april.

Jag har tyvärr inte så mycket bilder att bjuda på från själva festen för jag har inte fotograferat så mycket och min kära sambo glömmer ju jämt att fota…Grr!! Hoppas på att pappa och farfar tog några bra kort som man kan få 🙂

Det var inge vidare att åka utan AC i bilen, svettigt och varmt, så nu är en tid för felsökning bokad. Håll tummarna för att det är ett billigt fel att laga!

På hemresan stannade vi till hos min syster med familj och fikade lite. Lena hade gjort egen smarrig rabarberglass, mums! Isabella och kusinerna fick leka en liten stund innan det var dags att köra hem dom sista 20 milen. Oliver gav upp när det var 1½ mil kvar men annars har resorna dit och hem gått riktigt, riktigt bra.

Äta glass i Ängelholm med skorna på fel fot som vanligt… 🙂

Isabella med välkomstdrink

Oliver var kalasfin med skjorta & slipover

Mina killar 🙂

Isabella leker ute

Isabella fick hålla i den lilla söta valpen

Isabella leker på vårt rum

Join the Conversation

2 Comments

  1. Låter som om ni haft en riktigt härlig helg!Håller med dej om att det är tråkigt när någon låter det förfalla, duktig du är som rensdade undan lite granna. Då vet jag vem jag ringer om vi någon gång får en trädgård!
    Vad fina dem är Isabella och Oliver, tycker Olivers slipover var riktigt tuff!!

    Massa Kramar på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *