Detaljer

I dag var det äntligen dags för fotografering av vår lägenhet inför försäljningen. Hua vad det har varit jobbigt den senaste tiden med att bo så litet med två barn och styla till så att det inte syns att det bor två barn!! Än är det ju inte över men nu när vardagsrummet är i ordning och vi kan utnyttja dom 18 kvm2 också så känns det mycket bättre, dessutom så har vi det nu luftigt och härligt här hemma. Jag trivs bättre så här fast det saknas ju ett barnrum förstås!!! Det är ju mer så här vi egentligen vill ha det men det är inte möjligt att leva så i vanliga fall… ja ni fattar nog! Stackars Isabella som undrade så i morse var hennes saker var, först blir hon av med sitt rum sedan försvinner plötsligt ALLA leksaker också!!! Taskiga föräldrar! Men man får tänka att vi gör detta bara för att det ska bli bättre. Efter fotograferingen kom hennes leksaker tillbaka och hon är ganska nöjd nu.

Fotograferingen gick i alla fall bra, ska bli spännande och se annonsen när den är klar.
I dag började G jobba igen efter nästan 5 härliga veckor tillsammans (för även fast det varit jobbigt i röran här hemma så har vi varit tillsammans vilket slår allt!) så nu är jag och barnen själva på kvällarna igen och ni vet ju mycket jag gillar Gs arbetstider så ni kan ju tänka er hur överlyckliga jag är över detta… not!

Bjuder på ett litet axplock utav några detaljer här hemifrån, självklart kommer jag länka till annonsen sedan när den är klar.

En underbar skylt i köket

Denna fina kruka förälskade jag mig i hemma hos Anna och jag blev så glad när jag sprang över en egen i blomsteraffären. Nu pryder den fint på hyllan i köket tillsammans med kokböcker, fina plåt- och glasburkar.

Färska örter på köksbänken

Ett hjärta på ena garderoben i sovrummet

Vid fotograferingen så var alla ljusen tända och det var riktigt fint

I stället för toffsar som Maria Montazami
så gillar jag att hänga upp små söta saker.
Denna lilla skylt hänger på ena garderoben i hallen.

Svarta bokstäver från Bruka

Join the Conversation

1 Comment

  1. Gud vad fint det är! Jättefina detaljer! Det gör så otroligt mycket ! Underbar kruka nästan samma mönster som på våra fina te koppar ! Hoppas ni får en mysig kväll! Hörs lite senare! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *