Redan härlig fredag

Denna vecka har bara svischat förbi i en kanonfart och vi är redan framme vid den härliga fredagen! Isabella fick gå till dagis i dag för att säga hej då till sin favoritfröken, känns lite tungt att hon ska sluta och nu vill jag bara att Solna kommun ska meddela att vi fått en ny dagisplats åt Isabella!!!

Jag och Oliver har promenerat tillsammans med Sofi och Minna på förmiddagen och nu slocknade han plötsligt när vi låg och busa och mös i sängen. Han ska egentligen inte alls sova nu men vi är helt ur fas i dag och då är det ju skönt att det är fredag och helg så att det inte gör så mycket. Nu är det dags att ta tag i lite nytta här hemma innan det är dags att hämta hem busungen. I kväll är vi bjudna på middag hos Sofi och familj, alltid lika trevligt! Sedan blir det såklart fredagsdans här hemma som varje fredag 😉 I morse vaknade jag av att Isabella spelade musik på min mobil och ropade “Shake it mamma, shake it!”

Trevlig helg allesammans!♥

Join the Conversation

3 Comments

  1. Perfekt att vakna till härlig musik! Hoppas ni får en fin helg! Vad mysigt att vara bort bjudna! Hoppas också fredags dansen går bra! Vad söt han är oliver ser så skönt ut!! Kram kram

  2. Åh sötisen! Haha Isabella har lika roliga kommentarer som Vilgot hör jag 😉 Trotsen till trots (så att säga haha) så är det ganska härligt med treåringar!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *