Mässan

I fredags tog jag, Oliver och mormor en tur på Underbara barn mässan. Jag blev lite besviken i år men i går åkte hela familjen dit så att Isabella skulle få testa aktiviteterna och busa. Hon var helnöjd, hon dansade, åkte skridskor, var med på Bamse-gympan, kollade på Mumintrollen på bio, pysslade mm. Jag var mer nöjd med mässan på söndagen och jag shoppade lite till och gick även på Hem och villa mässan där jag köpte ett väggord som jag tittat ut till vår nya lägenhet.
Det kommer att bli så fint så fint! Jeanette, Daniel och lille Linus gjorde oss ett trevligt sällskap.

I lördags trädgårdsarbetade vi nere i min mosters trädgård. Det var riktigt härligt att stå ute i den härliga höstsolen och såga ner ett äppelträd med en såg för hand, ingen motorsåg som bara skulle störa den underbara stämningen och motion fick man ju på köpet. Det var härligt och då började jag åter igen längta efter att få ha en egen trädgård!

Nu ska Oliver och jag snart bege oss till Järvastaden och möta upp Jeanette och Linus som ska ge oss en åktur runt om så vi hittar till Maxi och lite andra bra att veta saker.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Isabella kollar in andra barns teknik på isen

Pappsen hjälper till att sätta på skridskorna

Isabella tyckte att det var roligt men väldigt svårt

Pyssel pågår

En suddig bild på Isabella med hennes fina
prinsesskrona som hon dekorerat så fin

Join the Conversation

3 Comments

 1. Låter som ni haft en toppenhelg ! Vad bra att du mässan var bra på söndagen och roligt för Isabella att testa dem olika sakerna! Duktiga tjej! Skönt med trägårdsarete med, vi var också ute i solen i helgen och jag klippte idas och martin häck, det var skoj!

  Hoppas ni får en fin dag tillsammans roligt att se sig om i järvastaden! Massa kramar

 2. Åh, gick det bra för henne att åka skridskor? Fick hon in tekniken eller gick hon mest?

  Lite läskigt är det ju att ha henne på ryggen. Om man bara ska vara inne så tror jag inte att det är några problem. Jobbigare om vi ska ut, det blir ju aningens svårt att krångla på en mössa där bak liksom, hehe! Det blev lite svajigt idag med lilla huvudet eftersom hon hamnade lite för långt ner på ryggen. Ska försöka igen och få till att hon sitter längre upp, då blir det nog bättre.

  Det är ju också väääldigt mycket lättare att göra något, typ diska eller byta bajsblöjor på Elis om hon är på ryggen. Då är hon ju liksom inte i vägen. Nackdelen är väl att det inte går att sätta sig i soffan och luta sig bakåt 😛

 3. Anna: Ja tack helgen var kanon! Visst är det härligt med trädgårdsarbete!! 😉

  Sofi: Nja hon hade lite förstora skridskor men som hon har tjatat om att få åka skridskor så tror jag att hon kommer att vilja åka i vinter och då hoppas vi på bättre teknik. Hon ska ju bli konståkerska 😉

  Okej, jag på så sätt är det ju bättre att ha henne bak 🙂

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *