Premiärtur

Isabella totalvägrade att titta in i kameran…

Men tittade in i kameran det gjorde ju lille Oliver så gärna istället i sitt nya set med mössa och halsduk från Geggamoja som jag köpte på mässan i helgen

Isabella tjatade i morse om att hon absolut ville att jag skulle hämta henne från dagis i syskonvagnen. Jag vågade inget annat än att göra en premiärtur med barnen sittandes i den. Jag vet inte om jag gillar det…

Jag svor mer eller mindre hela vägen till dagis om det ena och det andra med vagnen och jag tror att jag sålde vagnen ungefär 10 ggr igen i huvudet… Men när jag sedan kom till dagis och möttes av en överlycklig Isabella som direkt klättrade upp och satte sig i vagnen och jag körde hur lätt som helst hem båda barnen utan tjafs, gnäll mm så kändes det mycket mycket bättre och jag har inte sålt den än.. 😉
Men jag skulle nog önska att Oliver var lite äldre när han sitter där fast han får ju inte bli så mycket större.. Det kändes inte helt ok med att han var vänd från mig och han undrade lite vart mamma var och tittade uppåt/bakåt för att se mig några gånger. Eftersom han bara ser ut mot sidorna så är det ju i allafall bättre än om han skulle sitta bortvänd i en vanlig vagn för nu blir ju inte intrycken så extremt mycket men han är ju också en sån liten rackare som vill se och det var ju därför han avskydde denna vagn som bebis när han låg och bara såg in i stolsryggen.

Vi får se hur det blir, kan denna funka bra den korta biten hem från dagis så är jag nog bara glad 😉 Suck, jag och mina vagnar…

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad fin vagnen är! Roligt att Isabella gillar den så mycket! Jättefin mössa och halsduk från mässan! Hoppas ni får en kanon dag! Kramar på er mina godingar 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *