Nytt!

I går var det en ny vecka, ny månad och ett nytt boende. Lite som att ett nytt kapitel i vårt liv har börjat 🙂
I går morse skrev vi dom sista papperna och vi fick nycklarna.
Själva flytten gick väl hyfsat bra, vi stötte bara på ett litet problem vilket var att det nya källarförrådet är en tredjedel av de gamla!!! Rensa, rensa, rensa!! Isabella visar blandade känslor för flytten, hon har svårt att ta in att det är här vi ska bo men idag visade hon glatt gammelmormor sitt nya rum. Vi märker också att hon gillar att det är lite mer yta att röra sig på och mer kommer det att bli när vi fått undan alla kartonger! Vi har inget internet eller tv och dessutom ingen tid över för sånt heller men jag vet inte vad jag skulle göra utan min iphone 😉 Nu blir det sova till det mysiga ljudet av regnsmatter på fönstren och sova det kommer inte alls att bli svårt är så trött, det blev inte mycket sova i natt! Så jag säger god natt från vår röra och hoppas att ni har haft en bra start på veckan!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hopas ni har sovit gott alla i familjen! Ibland är iphonen riktigt bra att ha..;) Spännande att komma upp och ser hur ni har det, jag hoppas ni ska trivas som fisken i vattnet i erat nya boende! Hoppas rensningen går bra, man brukar alltid kunna slänga lite till av allt man har..;) Hoppas ni får en bra dag! Kramar*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *