Det ska börjas i tid…

Igår hör jag Isabella ropa

I: Mamma, jag vill ha sprit!!
J: Va?! (samtidigt som jag tänker men vad menar hon, vad säger hon?!)
I: Mamma vart är spriten, jag måste ha sprit!

Isabella kommer in och jag ser då att hon tvättat händerna och vill ta handsprit (jag är lite nojjig med handsprit just nu då jag inte vill ha hem någon magsjuka!) och jag hade ställt den i skåpet när jag torkade av handfatet precis innan.

Men jag blev lite paff att höra dessa ord komma ur min treåring 😉

Join the Conversation

4 Comments

  1. Ha ha ! Kan tänka mig att det kom många tankar i huvudet 😉 Söta duktiga Isabella , som säger så roliga saker 😉 ha en underbar lördag ! Puss på er!

  2. som sagt det ska börjas i tid 🙂
    Det värsta är när dom säger något som man som mamma förstår vad dom menar men i en främmande människas öron låter det hemsk, det har jag råkat ut för några gånger och fått förklara att han sa inte …. utan… 🙂
    Trevlig kväll

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *