Dagens utflykt

Efter lunch åkte jag och barnen på en liten tur till Mio och till Ikea. Vi handlade för att fixa till lite här hemma med lampor, mattor och ett golvskydd att lägga under Olivers matstol. Jag tycker att det har stått stilla väldigt länge nu i vårt fix här hemma så nu hoppas jag att vi kan fortsätta att fixa så det blir lite ordning någon gång.
Barnen skötte sig kanon båda två så det var väldigt skönt. Men det är ju enkelt att ta sig till bilen och packa in allt från dom olika affärerna för då har man ju kundvagn, det är värre när man kommer hem och är ensam vuxen. Men det löste sig väldigt bra, som tur var så kom ingen tjurig parkeringsvakt och skällde med bötesmaskinen i högsta hugg denna gång när jag stannade med bilen utanför vår port.
Nu ska jag svära vidare med monteringen av vår nya fina lampa “Lafayette” som ska hänga över matbordet. Sladdarna vill inte riktigt som jag vill, Grrr!

Trevlig helg allesammans!

Vi handlade bara stora saker i dag

Join the Conversation

6 Comments

 1. Bra jobbat Anna! Så mycket grejjer, själv med två barn på IKEA och Mio. Superkvinna där 😀

  Jag måste också köpa ett golvskydd men jag gillar inte de där från IKEA, fast de är ju väldigt praktiska.. hmm.. jag vet inte hur jag ska göra faktiskt. Jag vet i alla fall att jag börjar bli grymt trött på att torka upp matrester (och kräks!!) från golvet.

 2. Vilken himla snygg lampa! Förresten gillar jag verkligen den nya headern på bloggen! Jättesöta bilder! Kram

 3. Jättehärlig lampa! Gissar på att det blev den vita ? Alltid roligt att fixa lite hemma och komma i ordning 😉 vad fina dem är små kottarna !! Underbara! Ha en härlig lördag!! Hörs imorgon på kvällen ? Kram kram

 4. Michan: ja det är väldigt praktiskt, kanske inte så snyggt men men 🙂

  Sofi:hm superkvinna vet jag inte men det lät bra 😉
  Jag köpte golvskyddet som är till kontor.

  Petra: tack!

  Signe: tack! Va roligt att du gillar den.

  Anna: nä du det blev en svart 🙂

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *