Premiärtur

I dag åkte jag och barnen till öppna förskolan i Liljeholmen för att träffa Linnea och Elmer från mammagruppen. Oliver premiär-åkte i sin nya bilstol som vi köpte i går. Han satt jätte bra och verkade väldigt nöjd. Han fick en likadan som syrran har, fast en svart istället för en rosa, för att vi vet att den modellen passar vår bil och för att det är en bra bilstol. Det var ju lite för tidigt för att kunna ärva Isabellas eftersom hon ska sitta bakåtvänt i minst 1-1,5 år till eller helst tills hon är fem om hon inte skulle öka 10 kilo tills dess och vi därför är tvungna att byta innan.

I kväll har jag och barnen varit på middag hos Jeanette och Linus, Jennie kom också dit och det var mysigt att träffas dom båda en liten stund. Det blev lite senare i säng i kväll för bellabus somnade i bilen hem från Liljeholmen och Oliver sov middag lite senare i dag. I morgon är det fredag och det är skönt.

Oliver premiär-sitter i sin nya bilstol. Han verkar nöjd med stolen men han tyckte nog att det mest spännande var att det prasslade under fötterna när han sparkade på stolsskyddet på sätet. Jag trodde först inte att han skulle kunna somna men tillslut föll ögonlocken ner som dom alltid gör när vi åker bil.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Tack för finaste kommenteren! Har för mig att du gjorde cupcakes och cisade här i bloggen. Isf vill jag ha recept för visst kan man frysa in och sen lägga glasyren på morgonen innan servering, eller hur funkar det? Jag gick på öppnis i den lilla parkleken mellan Telefonplan och Midsommarkransen, vid kyrkan där Carolas mamma begravdes, vet du var jag menar? Undra om den finns kvar? Men det var iaf där jag träffade Bellas blivande gudmor och hennes son för första gången! Minnen minnen!Ha en fin dag!

  2. Gillar verkligen Oliver overall 🙂 Han ser ut att sitta som en kung ju!

    Minns också Troll! Haha, jösses ja vad man har dansat till den! Jag var något äldre dock 😉

    Kram

  3. Han ser ut att trivas kanon i nya stolen! Hoppas ni fick en jättefin dag på öppna förskolan! Finns inget bättre att somna när man åker bil..;) Så jag förstår dem..;) Ha en underbar fredags kväll* Puss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *