Fönsterfilm

I helgen försökte vi att sätta upp våra superfina fönsterfilmer men det gick väl sådär, eller det gick inte alls… Inte utan svordomar i alla fall. Dom i sovrummet missade vi att spruta vatten på fönstret innan vi började så det blev extremt svårt och det ser förskräckligt ut. Till Olivers fönster hade vi en massa vatten men det syns några små luftbubblor ändå, suck!! Fönstret i Isabellas rum har jag inte ens försökt mig på än, tappade liksom lite lust där någonstans. Det känns verkligen jättetråkigt för fönsterfilmerna är så fina och sen blir det bara totalt bajs av allt. Men dom ser jättefina ut på håll och när inte solen skiner på dom så ser det faktiskt helt okej ut, alltid något 😉

Vårt sovrumfönster

Olivers fönster

Join the Conversation

4 Comments

 1. Tråkigt att det var så krångligt 🙁 Men på bilderna ser det jättefint ut! Hoppas att bubblorna bubblar bort sig själva efter ett tag.

  Jag ska försöka mig på våra också.. snart i alla fall.. 🙂

 2. jättefint blev det ialla fall,roliga motiv.
  Nej även om det bara är grannhuset som hon går till så vill vi inte släppa henne ensam,det åker ju ändå bilar här sen vet man aldrig,granntjejen är ute o springer men hon är ett år äldre men jag tycker det är tidigt,förra året lämnade mamman henne här o undra om hon kunde bada i poolen:(här satt man o ammade o hade fullt upp med Engla som var i pool med storesyster så där sa jag ifrån,det är ju vårat ansvar om något händer,men jag förstår inte hur man tänker??hon kunde ju inte ens simma.kram

 3. Sofi: Tack! Jo på håll och när solen gömmer sig ser det riktigt fint ut! 🙂 lycka till när du sätter igång, du kanske också kommer att bli förvånad över hur många fula ord du faktiskt kan! Ha Ha!!
  Jag har ju inget tålamod så det var nog där det sket sig mest.

  Petra: Nämen ibland undrar man ju hur vissa är funtade!! Bra att du sa ifrån. Här springer barnen runt och åker sparkcyklar hejvilt och jag förstår inte hur dom föräldrarna vågar. Det är okej för Isabella att leka på baksidan där vi ser henne men absolut inte att hon får ge sig iväg. Det är ju heller inte så att bilarna håller 30 i området. Usch det är så jobbigt när barn leker tillsammans när föräldrarna inte har samma tänk.

  Kram kram

 4. Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja veta hur man får tag på den med bilarna. Vore super snällt!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *