Glad påsk!

Här hemma har vi haft två små söta påskkärringar hela dagen.
Nu ska det bli skönt med fyra lediga dagar tillsammans. Visserligen är dom fullproppade med aktiviteter men roliga sådana så det blir bra ändå! I går var barnen med pappsen på Junibacken och busade loss tillsammans med Elis, Minna och Stefan och idag har dom haft fika-besök av Joel.
I natt fick vi sova lite bättre så idag hängde inte mina ögonlock över halva ögat på jobbet, det kändes skönt. Men mindre skönt var det att försöka ta sig hem i eftermiddags då det brunnit vid Södra station. Men jag kom hem, lite senare än vanligt men jag kom hem 😉
Nu blir det en lugn kväll, glad påsk allesamman, hoppas ni får en härlig påsk!

Join the Conversation

5 Comments

  1. Detsamma till er ! Ha en fin påsk helg! Vad söta dem är dem små påsk kärringarna ! Själv fick mitt pynt stanna i lådan men nästa år ska det fram 😉 Vad skönt att ni fick sova lite bättre ! Tusen kramar från oss !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *