En eftermiddag på Ikea

Det blev en eftermiddag på Ikea för vår del idag. Vi skulle ha åkt med tant-Anna efter att hon slutat jobbet men hon fick förhinder och vi bestämde en annan dag. Men Isabella blev så enormt besviken för hon ville faktiskt åka och äta köttbullar även fast dom inte är lika goda som gammelmormors köttbullar. Det är bara gammel-mormors köttbullar som duger åt fia-lotta så jag blev väldigt förvånad över att hon ändå ville äta på Ikea, men hon poängterade såklart mycket noga, efter att ha tömt tallriken, att det inte var gammel-mormors köttbullar 😉

Jag tog mig vatten över huvud som jag så ofta gör och tror att jag klarar allt… Tur att jag har min lilla Isabella som nu blivit så stor så att hon kan hjälpa sin lilla knasiga mamma så vi fick hem det vi plockade på oss. En golvlampa, dom obligatoriska servetterna, en skål, två glasburkar, 2 stycken skenor och 10 stycken trådbackar (Jag har nu jagat Elfa-systemet i rätt storlekar och dom är slut där men den delen finns där osv så nu fick det bli Ikea i ena garderoben så länge). Det stora problemet var att jag trodde att jag var smart som tog vår vagn med in på Ikea men det var ju innan jag bestämde mig för att köpa dom stora sakerna… Nästa gång som jag åker själv då ska jag ta en kundvagn istället för man hittar nästan alltid något som ska komma med hem. Mest intressant var det i matkön när Oliver totalvägrade att sitta i vagnen precis samtidigt som jag skulle balansera en bricka med mat och köra vagn. Att släppa lös vår lilla buspojke är inte ett alternativ men hans gälla skrik som han kommit på och även insett att det är hypereffektivt känns ju inte heller särskilt skoj för någon. Men allt löser sig och ut till bilen hade jag Oliver i bärselen, (halleluja för Beco babycarrier)  vagnen fylld med golvlampskartong och Isabella och jag hjälptes åt att köra en kundvagn med dom övriga sakerna i bredvid vagnen. Jag vet ju att jag alltid löser allt så jag hade ju kunnat ta den stora mattan också.. HaHa!

När vi kom hem blev det fredagsdans, popcorn och vi tittade på Emil i Lönneberga, myspys!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Man klarar mer än man tror:)dee gäller bara att hålla tungan rätt i mun och ta det lugnt hihi kram,du fick med dig en massa hem.

  2. Vad bra att Isabella kan hjälpa sin mamma. Som sagt man hittar alltid någonting på Ikea. Håller med isabella ingenting slår hemma ghorda kötbullar..;) Hoppas ni får en underbar helg..!! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *