Lär sig skriva

Isabella har blivit väldigt intresserad utav att lära sig att skriva vilket är jättekul. Förra veckan imponerade hon med att skriva hela sitt namn, tidigare har hon bara skrivit Ella.
Efter att hon hade skrivit Isabella så blev det mormor, mamma, Elis, Sofi, Gunnar, Alina, Alva och många fler. Igår gjorde hon ett jättefint kort till Amalia där hon skrev hennes namn så fint. Tänk att om exakt en månad fyller vår lilla tjej hela 4 år!! Shit vad tiden går fort, det är bara att inse att hon inte är någon liten plutt längre!!!

20110926-213013.jpg

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tycker det är så roligt att hon gillar att skriva ! Och hennes bokstäver är så fina ! Amalia är så glad för sitt kort <3 Tiden har bara sprungit iväg . Min älskade partpolare är nu från liten tjej till att börja bli stor ! Massa kramar från oss!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *