Lycka!

Ikväll fick vi komma till Danderyds sjukhus och äntligen träffa lilla söta Amalia för första gången. Jag är alldeles tårögd av lycka och för att inte tala om hur lyckliga barnen är över att fått träffa tant-Anna, Alex och lilla Amalia. Oliver blev plötsligt väldigt stor 🙂 Amalia är så liten och så otroligt söt och det ska verkligen bli fantastiskt roligt att få lära känna henne och se henne växa upp. Hon är ju som en i vår familj.
Innan Isabella somnade ikväll sa hon “jag älskar Amalia”

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack för att ni kom och hälsade på oss ! Det värmer så i våra hjärtan att se barnen tillsammans ! Amalia tackar och är så glad över att få vara med i familjen Andersson / Lindström / Lindell / Tonelli 😉 Vad mycket bus det kommer bli !! 😉 Amalia tackar för sina fina presenter !! Och om hon bara kunde prata skulle hon med all säkerhet säga detsamma till Isabella <3. Kramar på er älskade vänner !!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *