Andra dagen

Andra dagen för barnen på förskolan är nu avklarad och det har gått jättebra båda dagarna. Isabella var lite skeptisk vid lämningen igår men idag studsade hon in, hon har ju längtat hela jullovet efter att få gå till förskolan igen. Oliver är tydligen inte riktigt bekväm med inskolningarna som pågår så han tyr sig lite åt fröknarna men från i morgon så ska ju föräldrarna lämna efter vinkningsschemat så då blir det nog bättre. Det märks i alla fall att dom trivs väldigt bra på förskolan så det känns skönt.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Så skönt att det går bra! Jag var så orolig när jag skolade in Isabella hon är ju så liten fortfarande, men det gick jätte bra! Det går så mycket bättre när de har ett syskon som redan går på samma dagis 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *