Vattkoppor???

Jag blir inte klok på plupparna som Isabella har. Jag tycker inte att det ser ut som vattkoppor. Dom flesta har försvunnit och dom som är kvar eller som kommer ser ut som små röda prickar. Lite som att hon skulle ha stuckit sig på nåt vasst och det blödigt pytte-pyttelitet. Det är som en liten skorpa på och hon är precis som vanligt, har haft kanske lite förhöjd temperatur på 37,5 grader. Dom första 4 på ryggen i onsdags var lite mer som genomskinliga blåsor men ser nu ut som prickar. Totalt har hon väl haft/har ca 10 st utslag.
När någon säger vattkoppor till mig så tänker jag på större blåsor som blir lite gulaktiga och spricker och det kliar något kolossalt osv.
Någon som vågar sig på ett utlåtande?

Join the Conversation

4 Comments

  1. Ibland när mina barn har varit sjuka har de fått det som kallas för “virusprickar”. Helt enkelt en reaktion på något vanligt förkylningsvirus! Går det vattkoppor på dagis? Eller har någon annan i er närhet haft det nyligen? Om inte, är det inte såvtroligt att det är vattkoppor. Kram

  2. Det går vattkoppor på dagis och dom första såg lite mer blåsaktiga ut men nu är jag jätteosäker som hon ser ut nu.
    Jag tror jag kör på att det inte är vattkoppor.

  3. Jag tycker iallafall inte att det ser ut som Novas vattkoppor om man kan säga så 🙂 De var vätskefyllda och sen när de sprack då kliade det jätte mycket och sen blev det skorpor. Jag tycker dom Isabella har ser mindre ut. Kram

  4. Jag tycker inte heller det ser ut som vattkoppar mera som utslag. Dem vattkoppar jag har sett på förskoler brukar vara att dem är lite fyllda med västska. Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *