Premiärturen

20120712-213014.jpg

Igår kväll kom vi äntligen, efter mycket krångel i flera dagar, iväg på premiärturen med cykelvagnen och barnen älskade det! Och bra för mig vars kondition lyser med sin frånvaro…shit vad jobbigt det var! Vi cyklade bort till Ulriksdals slottspark och spelade lite boll. Det blev lite sent i säng igen men vi har ju sommarlov 🙂

 

Join the Conversation

3 Comments

  1. Härligt med premiär åk ! Den är så fin vagnen ! Men allra finaste är dem som sitter i =) Kramar

  2. åh måste fråga går det bra att cykla med vagnen?tungt förstår jag men är det svårt ?haha är lite sugen på en jag med:)kram

  3. så mysigt att kumna åka på cykelturer hela familjen och det måste vara så skoj som barn att få sitta i en sådan liten vagn! haha ja när det är somamrlov då får man allt gå och lägga sig lite senare! Nu har jag äntligen installerat instagram, ska bara förstå hur jag gör och se om jag hittar dig där! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *