Oroligt

Just precis nu skulle jag tom kunna tänka mig att bo i en liten tvåa på 10:e våningen nere i höghusen i bagartorp bara för att få vara kvar i närheten och kunna behålla allt runt oss. Oliver grät sig till sömns för att han inte vill till sitt nya dagis i morgon utan vill gå kvar på Rackarn med Oscar, Vilma mfl. Isabella kan inte sova för hon vill inte till sin nya skola och känner sig orolig trots att hon och jag varit där både torsdag och fredag. Det känns så hemskt i mammahjärtat att de ska behöva gå igenom det här, men det kanske är en nyttig erfarenhet i livet vad vet jag…
Isabella frågade sin bästis Edelie när hon var här idag om sin gamla klass och om lärarna och började gråta när Edelie svarade.
Jag önskar att jag kunde trolla eller jag hoppas innerligt att tönten i Tullinge är jävligt lycklig och tycker att hans liv är så sjukt mycket bättre än tidigare så det är värt allt detta!! Ska bli väldigt intressant att se hur det går när han ska börja pendla med barnen till och från Tullinge också… Den människan kommer nog aldrig att sluta förvåna mig.

Leave a comment

Your email address will not be published.