Snöoväder

Vilken dag!! Åkte in till stan på dagen och uträttade några ärenden. Tänkte när jag gick hemifrån “borde kanske ha bytt dom små hjulen på vagnen till snöhjulen” och det var väl jävligt dumt att jag inte gjorde det!!! Efter att ha blivit en dränkt katt inne i stan satte sig oliver och jag oss på tbanan för att hämta Isabella på sitt dagis som vi har kvar vid telefonplan. Det blir kommunalt eftersom vi inte kunnat byta däcken på bilen. Jag kom svettig, blöt och irriterad lite försent fram till dagis och Isabella var sist kvar påklädd av dom som hämtas vid 15. Kanske det var därför hon glatt följde med helt utan problem, en helt underbar hämtning. Har inte hänt mer än någon enstaka gång denna höst! Båda barnen ska ha tusen miljoner guldstjärnor i dag för dom skötte sig sååå bra, inget trots alls och oliver sov den mesta tiden. Förseningar såklart både på tbanan och pendeltåget och nästintill omöjligt att köra vagnen på vissa ställen. Oliver som bajsat ner sig satt snällt i vagnen hem utan gnäll, helt otroligt!! Och gissa om det var skönt att komma hem! Jennie kom förbi i kväll och nu ska jag studsa i säng. I morgon har vi internet och tv här hemma så då kan jag äntligen uppdatera mig hos er igen och uppdatera er här lite bättre 😉


Oliver invigde sin nya varma mössa idag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *