Nu börjar det närma sig…

Nu bara väntar man och väntar och väntar på att den lille/a parveln ska ta och titta ut i världen!! Igår satte Gunnar upp vaggan i taket och idag hämtade vi den nya vagnen. Det är nu som det börjar kännas att det är på gång när man börjar förbereda, innan har man bara skjutit det lite på framtiden. Jag har ju aldrig riktigt förstått att vi ska bli föräldrar och ett helt nytt liv väntar. Nu känns allt mycket mer spännande, kanske för att jag slutade jobba och har nu tid över, jag är ju hemmafru numera (ha ha). Tjorven tycker att vi tar hem en massa konstiga och tråkiga saker som hon inte kan använda. Det ska bli kul och se hur hon reagerar på bebisen.
Nä nu hoppas jag på att nåt händer snart, är så trött på att vara jätte tjock å inte kunna få på sig strumpor och skor själv, inte kunna göra en massa roliga saker! Försökte att gå på stan igår men när jag kom till Kungsgatan trodde jag att jag skulle dö!!! Expediten på Åhlens på Nybrogatan frågade om jag inte skulle ta och föda snart hon tyckte att det såg tungt ut och att jag skulle explodera vilken sekund som helst….Tack då tänkte jag det känndes ju genast mycket bättre!! Man känner sig ju så snygg å smidig ändå när man e höggravid.

Kram å hej

Leave a comment

Your email address will not be published.