Första turen till stan

Idag har vi varit en tur in till stan, pappa Gunnar hade klipptid kl 11.00 idag så vi passade på att följa med. Så idag har Isabella åkt tunnelbana för första gången och åkt kiss-hissar, det gick bra. Själv har jag försökt att lära mig att köra vagn i stan, det är en viss teknik att lära sig. Jag kan meddela att är man handikappad så är det nog svårt att ta sig fram i Stockholm. Jag vågade först inte åka rulltrappa med vagnen för att jag har hört att man inte får göra det med vissa däck och jag vet inte hur det är med däcken på vår vagn. Men jag kan tala om att det inte var lätt att hitta hissar överallt så det blev några rulltrappor och det var inte helt enkelt men man lär sig väl…

Nu ikväll kom min moster med familj och min mamma och hälsade på. De är så mysigt med besök, dessutom fick jag ju barnvakt så att jag kunde ta ut Tjorven på en till ordentlig promenad. Hon blir så glad när hon får vara själv med mig som förr, fast hon tycker ju om Isabella också.

Nu har vi haft tjejkväll jag, Tjorven och Isabella, vi har tittat på Desperate Housewives och nu är det läggdags.

 

Isabella på sin första tur in till stan för shopping

Isabella är redo för Desperate Housewives


Tjorven ville mest lekaKram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.