Lång helg

Helgen har varit en kanon helg och lång. På lördagen kom min moster upp och hon, jag och Isabella var på Streets julmarknad, vilket var jätte mysigt. Jag inhandlade en julklapp så nu har jag en avklarad i alla fall. Sedan gick vi från Hornstull och hem i kylan, det riktigt bet i kinderna och solen sken. I söndags var Tjorven hos min mormor medan jag och Isabella var på Me & I party hos Carro. Mycket trevligt, tack Carro och browniesarna var super goda. Efter det åkte vi till mormor och hämtade Tjorven samt åt en god middag. -Tack mormor för hundvakt och för maten. Kvällen och natten spenderade vi hos min mamma. Det var första gången som Isabella sov borta, det gick jätte bra. Jag hade Tjorven sovandes på min högra sida, Isabella på min mage då hon är lite snorig och katten Fanny sovandes på min vänstra sida, det var mysigt att vara hemma hos mamma och bli lite ompysslad. På måndagen var mamma ledig för att vara med oss, vi gjorde en liten utflykt till Järna och en lite sväng till Trosa. Kan tipsa om en leksaksaffär i Järna som heter Lekbutik Lavendel, mycket bra utbud på leksaker och lite ekokläder.

Ikväll ska vi försöka att laga en hemmagjord fiskgratäng tills pappa Gunnar kommer hem från jobbet, det ska bli gott hoppas jag. Men jag tvivlar egentligen inte eftersom jag är en jäkel i köket och sällan misslyckas 🙂

 

Tjorven ville ha en egen stol när vi fikade hemma hos mamma


Tjorven saknade sin husse efter helgen och de mös i soffan igår kväll

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.