Morgonpigga

Idag kom vi upp tidigt vilket är kanon skönt. Så nu har jag hunnit med att äta frukost i tid, vika och sortera in den rena tvätten, gå ut med Tjorven och nu passar jag på att äta lunch innan Isabella vaknar igen från sin förmiddagsvila. Underbart. Men det blir väl bara att sova middag sen så att man orkar med kvällen/natten. Vi försöker att vända tillbaka på dygnet men det är inte så enkelt för vår lilla prinsessa. Hon var vaken på natten i min mage också, men men vi kämpar på.

Med posten idag kom äntligen Isabellas personnummer och jag är superlycklig för att det var ett lätt nummer. Jag har så enormt dåligt sifferminne men med dessa slutsiffror så kommer det att bli en enkel match för mamma-Anna att komma ihåg det.

Helgen kommer nog att bli lugn, Gunnar är ledig. Det roliga är att han som jobbar tycker att det skulle vara skönt att bara vara hemma, medan jag som är hemma och stirrar på dessa väggar skulle tycka om att hitta på något i helgen. Så vi bestämde att vi gör något på lördag och är sen bara hemma och tar det lugnt på söndagen. Det blir nog kanon.

Trevlig helg på er alla

 

Kram å Hej

 

Isabella i dagens outfit

Leave a comment

Your email address will not be published.