Tisdag, onsdag, torsdag…..

Tisdag: G pappaledig så det var dags för lite Anna-tid. Jag hade klipptid, så underbart! Jag klipper mig på Domain vilket jag har gjort i tre år nu, älskar det stället gärna deras massagestolar 🙂 Förvirrad som jag är så åker jag självklart hemifrån utan visa-kortet, som tur var så kunde dom göra en manuelldragning med G i telefonen. Det är ju då man är så glad att dom känner igen en, ha ha. Hursomhelst så blev jag jätte nöjd, har numera lugg igen.

 

Onsdag: Vi åkte och köpte sängen till Isabella vilket gjorde att vi fick möblera om sovrummet på kvällen. Det blev jättebra och mysigt i slutändan. Så nu börjar projektet att få henne att sova i den, vi får väl se hur det går, hon måste få bli frisk först.

Idag: Jag och Isabella har suttit på vårdcentralen i några timmar. Isabella har fått tagit ett blodprov i fingret men hon var jätte duktig hela tiden hos doktorn. Hon har ett förkylningsvirus och hoppas att hon blir bättre snart, stackaren det är inge kul att vara så snorig och hostig när man är så liten. Det skulle vara bra om hon kunde fräsa från tårna men det är ju lite svårt när man är sju veckor gammal. Vi fortsätter med koksaltlösningen och hoppas på en förbättring snart.

Ikväll är G på julfest så vi får väl se när han hittar hem…

Imorgon: Vi hoppas på att vår prinsessa mår 10 gånger bättre. G är pappaledig och det är tyvärr tvått, städning och lite matshopping som står överst på "att göra listan". Tänkte svänga förbi mitt jobb och önska alla en god jul och hämta min julklapp, är så nyfiken. På kvällen är planen att ha fredagsmys med hela familjen.

image184

Vår lilla sjukling

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.