Lördag & söndag :) men måndag :(

I lördags var vi på kalas, Tessan fyllde 25 i veckan. Det blev en mysig eftermiddag med gott fika med trevligt folk. Kul att träffa alla och att G för en gångs skull kunde följa med.

Söndagen bjöd bara på myspys, först en härlig långpromenad i solskenet och sedan soffmys med bra film och en massa gottigottgott.

Idag trodde jag att det skulle bli en bra dag när jag vakande och solen sken men det ändrade sig snabbt. Solen försvann till det var dags för förmiddagspromenaden och sedan kom det otrevligheter med posten som jag nu måste ta tag i?Så nu sitter jag då här och jag skulle ha dammsugit, duschat och hittat något roligt recept för att göra en god middag tills G kommer hem från jobbet men istället tappade jag bara lusten totalt. Sitter i linnet som jag sovit i, stripit hår, luktar skunk, på golvet är det fullt med smulor och snart vaknar lillfia och då kan man glömma allt det där man skulle göra ha ha! Nä nu ska jag rycka upp mig! Det blir inte bättre av att sitta och sucka och tycka synd om sig själv! Positiva tankar!

 

Kram å Hej

 

Uppdatering!

Min supersöta lilla prinsessa lät sin mamma duscha medan hon snällt satt i babysittern och sedan satt hon snällt i bärselen medan jag fick dammsuga!! Underbart nu är både jag och lägenheten betydligt renare (& gladare) 🙂 Så nu ska vi snart laga middag, hittade ett recept på Flygande Jakob som jag ska testa.

 

Kram å Hej!

Leave a comment

Your email address will not be published.