Mysiga kvällar

Igår kväll åkte jag och Isabella iväg på egna äventyr, vi tog tvärbanan till Globen för att hälsa på Natalie och titta på hennes nya lägenhet som var jätte fin. Efter lite fika och "skitsnack" åkte vi hem, G och Tjorven var gulliga och mötte oss vid tunnelbanan.

Vi tittade sedan på "Alla älskar Alice" som gick på tv igår, den var ganska bra. Jag grät, skrattade och blev förbannad om vart annat när jag såg den. Vissa delar kände jag igen eftersom jag själv är ett skilsmässobarn. Nu när man är äldre förstår man ju det där med skilsmässa på ett helt annat sätt än när man var yngre.

Jag måste bara få säga att det är helt underbart att kunna titta på en film som börjar sent utan att känna panik över att man ska upp tidigt till jobbet nästa morgon. Underbart, jag trivs med att vara mammaledig! Jag trodde ju inte det innan för jag är en arbetsnarkoman, men jag har aldrig mått så bra som jag gör nu när jag får vara hemma med mina tjejer. Jag ska njuta varje dag för tiden går så förbaskat fort.

Ikväll började mitt favoritprogram, Roomservice åhh vad jag har saknat grabbarna 🙂

 351680-322351680-321
Våra små älsklingar myser i sängen

 

Nu är det snart läggdags.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.