Semestertankar

Överst på önskelistan just nu är en resa till sol och värme.

Jag längtar så rackarns mycket efter en resa till sol & värme, man är ju så grådaskig och tråkig i hyn just nu. I natt drömde jag att jag låg på stranden och mös i solen och snygg färg hade jag också. Men så vaknade jag av att G sa hejdå för att gå till jobbet och sa att det snöar ute?Hm men det blir nog ingen resa i år heller, kanske till hösten. Vi har ju dop och våra födelsedagar här i vår och dessutom så har jag hört att spädbarn löper en mycket större risk att drabbas av plötslig spädbarnsdöd om dom flyger när dom är små, visserligen under halvåret tror jag att det var.

2006 var vi ju både i Egypten och i Paris samma år så det får väl räcka ha ha!

Nä jag skulle vilja åka tillbaka till Nice igen, då har man både shopping och stranden att njuta av och jag hittar och vet hur allt fungerar vilket kan vara skönt när man reser med smått. Semestern i år blir nog inom Sverige, vi ska till Göteborg, Skåne och ev till G föräldrars sommarställe i Dalsland. Jag skulle vilja åka över till Gotland för nu är det ett tag sedan jag var där. Vi får se vad det blir i slutändan…

 

351680-292351680-291351680-290351680-289351680-293351680-296

Lite sköna bilder från Egyptenresan 2006

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.