Tilbaka till vardagen igen…

Jaha då var man tillbaka till vardagen igen efter skön avkoppling vid jul och nyår. Visserligen har det varit sjukstuga här, Isabella började ju med förkylning innan jul. Dagarna innan julafton åkte G på magsjuka så jag fick lasta in bilen med hund, barn, julklappar och all annan packning kl 6 på morgonen och fly ner till min syster där vi skulle fira jul. Vi ville inte riskera att jag skulle bli smittad, vi visste ju inte ifall det var vinterkräksjukan. Men som tur var så var det nog bara korven som G åt när vi var och handlade så han kom ner med min moster och familj på julafton 🙂 så vi fick en jul ihop hela familjen. Sedan när vi kom hem från julfirandet var det dags för mig, jag fick öroninflammation på båda öronen, trummhinnan sprack och jag hörde i princip ingenting.

 

Nyår firade jag, Isabella och Tjorven nere hos min mamma (som också var sjuk) så det var lugnt och skönt. G var tvungen att jobba i år tyvärr men jag mådde ju inge bra ändå så det gjorde nog inte så mycket. Vi skålade i pommac kl 12 på dagen och åt ostgratinerad hummer till lunch innan G skulle till jobbet och vi åkte ner till mamma så vi fick lite nyår tillsammans ändå. Nu har jag avslutat min penicillinkur och äntligen hör jag igen.

 

Vår kamera trillade i golvet på självaste julafton så det har tyvärr inte blivit så mycket kort tagna under jul och nyår. Vi var i mellandagarna i Sickla och köpte en ny kamera som jag nu försöker att lära mig hur den fungerar. Jag gillade ju vår gamla kamera så mycket men men? Jag saknar kort från Isabellas första tjejmiddag, Anna var uppe från Göteborg och fyllde 25 så då var vi bjudna på tjejmiddag jag och Isabella. G och Tjorven fick vara hemma. Isabella skötte sig fin fint på sin första tjejmiddag med brudarna, synd bara att alla inte kunde komma men det var en super mysig kväll ändå med god mat och snacks.

Jag saknar även kort från juldagen då Anna och Alex var och hälsade på, det var en mycket mysig kväll. Kanske blir det en tradition att vi ses på juldagen, dom kom nämligen förra juldagen också?man vet aldrig.

 

Isabella och jag stannade hela förra veckan nere hos mamma och vi var och hälsade på gammelmormor, min moster med familj, Carro och Nova samt Sara N med familj.

 

Måste ta och passa på och tacka igen för alla dom fina och bra julklapparna som vi fått, Tack!

 

Idag skulle det ha blivit lite shopping men Isabella verkar inte vara så shoppingsugen då hon somnade innan vi ens kom iväg. Jag la henne på vår säng för att hämta overallen och när jag kom tillbaka sov hon så jag flyttade över henne i sin säng och hon sover vidare?till Rix FM som jag satt på för att Tjorven skulle vara själv hemma. Vi får väl ta shoppingen en annan dag då.

image186

En icke så shoppingsugen Isabella…

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.