Typiskt!

Det är så typiskt! Jag vaknar tidigt efter en ganska bra nattsömn, går upp, duschar, äter frukost och Isabella sover som en stock. Härligt tänker jag då ska jag titta lite på Nyhetsmorgon och sitta här vid datorn och kolla lite, det var så länge sedan jag var uppe såhär tidigt. Jamen vad händer jo tre minuter efter att jag satt mig så blir det systemfel och teven blir svart och internet lägger ner. Min vanliga tur! Comhem är inte mina favoriter i vanliga fall och definitivt inte just nu!

Idag kommer min pappa och hälsar på, tyvärr hinner han inte luncha så han kommer och fikar på eftermiddagen. Sedan i kväll kommer även min farmor och farfar och fikar, så idag ska jag baka lite fikabröd. G jobbar dag idag och ska sedan på vinprovning efter jobbet men jag hoppas att han hinner träffa dom en liten stund ikväll.

Undrar vad jag ska hitta på att baka….

Leave a comment

Your email address will not be published.