Upprörd!

En ny kategori som borde ha kommit till mycket tidigare ju med att jag ofta blir lite lätt upprörd. Ibland är det över små saker, ibland över lite större.

Hursomhelst så kom jag precis hem från affären där jag skulle handla nya numret av Mama. Men vår VI-butik är helt värdelös! Den är trång och man måste ofta vända, backa och ta en omväg osv Idag hade dom även varor och tomma vagnar stod i gångarna vilket gjorde att det nästan var omöjligt att komma fram. Jag blir helt galen!!! Jag förstår att man kanske inte alltid hinner packa upp alla varor utan att de får stå ett tag men personalen som går ute i affären tittar bara. Dom säger inte "- Oj det är lite trångt idag, vi fick varor igår" eller "- Vänta så ska jag flytta på vagnen så du kommer förbi" Nä nej dom bara tittar på en och går. Kanske är det jag som är så extremt servicetänkande men hade jag jobbat där hade jag fan sagt något i den stilen. Jag önskar att jag slapp handla på denna förbaskade affären men det är den som blir vår affär om ni förstår. I höst öppnar en Coop stormarknad här och då kommer jag att gå dit för den lilla småhandlingen! Imorgon ska vi åka till Ica Maxi och storhandla vilket ska bli skönt, aldrig några problem där inte. Visserligen har jag ju inte barnvagnen med mig då men ändå jag har ju en stor kundvagn istället. Me ♥ Ica Maxi.

Det blev i alla fall senaste numret av Mama som jag ska njuta av ikväll.

Nu vaknade min lilla prinsessa, måste gå..

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.