Egen lunchtid

Imorgon ska jag ha lite Annatid och gå på lunchteater med min moster och min kusin, det ska bli trevligt att komma iväg och samtidigt är det kul för G att få vara lite själv med Isabella. Det händer att jag ger mig iväg men det blir allt för sällan. Vi ska till Stadsteatern och se "Shakespeare -den absoluta sanningen" kan berätta imorgon om den kan rekommenderas eller inte.

Ikväll har jag klistrat dom sista inbjudningskorten så nu är det bara att skriva adresser på kuverten kvar men det får bli i helgen. Jag har även ikväll möblerat om i vardagsrummet men jag vet inte om det blev så himla bra faktiskt…det blir nog bara att flytta tillbaka möblerna men jag har lovat G att få se hur det ser ut innan jag gör det, han blev så nyfiken på hur det blev.

Nä nu ska jag gå och krypa ner för min skönhetssömn men först måste jag bädda för jag kom just på att jag började ju bädda rent i morse men kom av mig ja ja natti natti! 🙂

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.