Sabla strumpa

Jag kan meddela att det är riktigt kyligt ute idag! Har gått en långpromenad så att Isabella är utvilad när hon ska bada. Solen sken men känseln i näsan försvann och efter var 20:e steg var jag tvungen att dra upp min sabla strumpa. Ni vet hur irriterande det är att ha en strumpa på sig som åker ner under foten när man går. Hade det varit varmare hade jag banne mig dragit av mig den och gått utan men inte idag. På en timmes promenad blev det ganska många uppdragningar så att säga men men vad ska man göra. När jag kom hem väntade G med god värmande lunch och pussar. På min promenad gick jag förbi Muffinsfabriken och självklart kunde jag ju inte bara gå förbi utan köpte hem muffins som vi ska fika på efter babysimmet, Mums!
                                                   image383
Bild tagen från Muffinsfabriken.se

Vad gör ni en sådan härlig dag som idag?

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.