Tråkväder

Det är regn, regn, och trist grått väder utanför vilket inte gör att man studsar upp och hjular runt i hela lägenheten precis. Det känns som en tråkig dag idag, fast det blir ju inte roligare än vad man gör det till, ellerhur?
Perfekt dag för att titta på en film, busa och mysa! G jobbar långpass idag så han kommer inte hem förens vid elva ikväll så vi tjejer är själva hela dagen. Så vi bestämde oss för att vi ska åka ner till Jennie och bli uppiggade för hon om någon gör en alltid på bra humör! På vägen ska vi stanna och köpa presenter för i helgen ska vi på kalas 🙂
Nu ska vi gå ut på vår runda, Isabella ska sova och Tjorven ska uträtta sina behov. Jag saknar det där gummistövlarna idag, jag måste verkligen köpa ett par!
 
                                                              image351

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.