Fredag

Idag har det varit fullt upp, vi har varit ute på en promenad som blev lite längre än vad jag hade tänkt mig då jag tappade min ena vante och fick vända och gå tillbaka. Detta gjorde att jag passerade bageriet 3 ggr utan att gå in och det mina vänner ska jag ha en guldstjärna i boken för. Vi har även vikit tvätt, bäddat rent i sängarna, lagat en god kycklingsallad till lunch och dragit runt och jagat dammråttor med snabeldraken så nu är det dags att vi tar kväll!

I kväll ska vi ta och lägga fram kalaskläderna då vi ska ner och fira min syster som fyller 30 år imorgon. Vi ska även göra lite mackor som vi ska ha till frukost i bilen ner eftersom G jobbar sent och vi måste åka vid 9 imorgon så tror jag att jag ska låta honom sova så länge det bara går. Han kan ju dessutom sova dom 2 timmar som bilresan tar ner. Jag ska köra som vanligt dels för att stämningen ska vara på topp i bilen, jag blir ju lätt lite rastlös och dessutom kör G som en kärring ha ha! (han säger det själv oxå)

Nä nu ska jag laga lite middag, ha en trevlig fredagskväll allesammans!

 

Min fredagskväll

image535              image536
Så ska det låta                                                         Tidningsfrossa

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.