Idioter till hundägare

Sitter här och fixar och hör en massa hundskall utifrån och självklart så går jag till fönstret och tittar ut. Där ute sitter en jättefin svart hund knuten i staketet utanför tvättstugan och väntar. Så fort någon går förbi så skäller och skäller den stackars hunden. Vad är det för fel på dessa hundägare som knyter sina hundar utanför affärer och andra ställen??? Det är ju synd om hundarna! Även om dom inte skäller eller sitter i oväder så finns ju knäppa människor som tar hundar och vissa retar dom. Jag skulle aldrig, aldrig knyta Tjorven utanför någon affär eller liknande av många olika skäl.

Nu har den stackars hunden här utanför suttit en kvart i blåsten och väntat och väntat på sin ägare.

Vissa ska inte ha hundar!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.