Liten blir stor

Isabella har idag varit på bvc för kontroll och nu är vår lilla prinsessa 60 cm lång och väger 6370 gram, så nu har vi spräckt 6 kilos gränsen.

Efter besöket åkte vi en snabbsväng till Ikea och köpte sittdynan till matstolen. Jag hade tänkt sy en egen dyna till stolen men jag har inte riktigt prioriterat tid till det. Stolen har vi haft sedan lång tid tillbaka då vi har små släktingar och små vänner som behövt en stol när dom har hälsat på oss. Men nu äntligen kan vår lilla prinsessa få prova stolen och hon tyckte nog att man satt ganska bra i den och det bästa var nog att få komma upp i samma höjd som mamma och pappa.

 

                     image466

                                 Isabella sitter i sin stol och leker

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.