Med all rätt att gnälla!

Isabella har varit en riktig gnällfia men idag har jag upptäckt att hon har all rätt att vara gnällig då två små tänder i underkäken börjar sakta men säkert att titta upp. Stackars vår lilla prinsessa det måste ju göra jätte ont! Sedan har Tjorven också rätt att gnälla då hon numera haltar igen efter att hon blev överlycklig över att det var snö ute och hoppade och skuttade och gjorde illa sitt lilla ben igen. Så när vi nu på fredag ska till djursjukhuset för hennes blåsor och svullna tassar är det bara att beställa en operationstid åt henne på samma gång. Min syster berättade idag att en hund i en av grupperna som hon går i med sina hundar fick blåsor och svullna tassar då hunden var allergisk och vi har bytit foder åt Tjorven så det skulle ju kunna vara så. Stackars mammas små älsklingar.

Nu säger vi god natt här hemma!

 

                          image530

                                En glad prinsessa i allt elände

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.